Underligkväll | Matilda Forsén

Matilda Forsén

Annons

Underligkväll

Vart ingen bar för mig ikväll. Nicke ringer och säger att jag skulle vänta med att komma ner pga poliskontroll sm kanske kommer ske,  så jag hängde hemma me killen och hans vänn, gjorde en tatuering och sedan gick ner endå.. Men hängde bara på whiteroom och minglade på med alla och röjde på för att alla skulle ha de bra! lykades faktist bra tycker jag! och hade på mig mina nya jeans och en tshirt och fick mer uppmärksamhet då än när jag har short och topp hehe lite kul faktist.. hade verkligen inte gjort i årdning mig speciellt 🙂 Men många shhots vart de såklart och massa dans med vänner, en kul jobbkväll känndes lite som flashbacks från förra året, Kul! 

idag värkar de inte bli så mkt sol jag som äntligen kommit upp i väntan på killen som ska komma hem från jobbet snart med iskall apelsinjuice 🙂 och förhoppningsvis kräm för tatueringen, men de tror jag inte han kommer ihåg.Jaja får se vad denna dag blir til att göra. Köpte massa tillbehöver till fiskespöt i förregår också så kanske bli en dag med massa fiskande som jag älskar!!! 

 

 

Snapshot_20120501_10

 

531322_399439380079423_100000400938154_1290745_867696274_n

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hej Matilda! Tycker om din blogg och tycker att du borde uppdatera oftare! Nu var det ett tag sen och undrar hur det är med dig?!

  2. Jennifer

    Vill bara säga att du verkar vara en helt fantastisk person, älskar din blogg!!! Och sen undrar jag hur man ska göra för att få jobb på gg som inkastare och biljettförsäljare?:) är de något du rekomenderar? Och vilken Personlighet behövs?:) massa kramar till fina dig <3/ jennifer

Annons
stats