tri thang | Matilda Forsén

Matilda Forsén

Annons

tri thang

Heeeeeeej! idag har jag mått bra, tror jag har kommit i någon depprision eller ngt, för aldrig hänt förut 🙁 men igår fick killen mig att somna klockan 22.00 och vakna upp idag klockan 10.00 för att laga mat städa och vakna till, sedan tog han med mig till en jätte mysigt och lugn strand Tri thang, synd att jag inte hade kamera, vi gick längst strand kanten och plockade snäckor och gungade på en sån där släng gunga.. Sedan va vi och köpte lite små saker till hemmet.

Jag släppte av honom på gymmet och jag åkte för bi kära emelie och Malin och snacka lite skit, och kolladde med grannen om jag kunde köpa en hund valp av henne, och de lät rätt bra så ska dit i morgon 🙂 sedan gick tiden jätte fort så skyndade mig för att hämta killen som spelade snook med en kompis sen åkte vi och köpte masssa frukt och gosa korvar i typ krispigt skal, och nu sitter vi i sängen och tar de lugnt och snart är de dax för jobb igen.. Phuu! men men de ska nog gå bra idag så försöka få upp humöret för detta! är bara deppig när jag går dit hela tiden, vill inte känna så. men antagligen varit där för mkt nu ..
Jag är en tjej som alltid behöver OMVÄXLING. Faktist rätt sjukt men om ja ska räkna upp alla jobb som jag hafft så skulle ni skratta. För jag tröttnar alltid, jag kan bara byta jobb i 2 veckor sen tbx men jag har alltid en tendens att lässna 😛 men så kan man ju inte hålla på heller, så bara att lära sig hahah..
Puss ch massa kramar och kärlek till min Familj där hemma, malin och barnen i trosa, Maja i trånkan, Pappa & nina i årstahavsbad och Mamma & bocco i Indien 🙂 <3
Snapshot_20120323

Snapshot_20120323_1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats