skagenbaguett | Matilda Forsén

Matilda Forsén

Annons

skagenbaguett

 

Mums!

Igår vart de en sväng förbi Dutch in då Sao fyllde år, åt hennes legendariska revbenspjäll och god potaissallad. Vart en kort stund d jag va tvungen att dra till jobbet, rätt mkt folk igår men kvällen gick fort!

Idag vaknade jag klockan elva med energie och ett leende, har ju nu varit nykter och rököfri i 15 dagar och de känns verkligen, helt sjukt bra. de straffas jag ju självklart av lite på kvällen, ör jag blir ju trött när jag borde bli pigg.. Men de är de värt. Kan inte jämt tänka på jobb måte ta hand om mig själv också, och detta gör mig lyklig.. har nyss varit och handlat och gjort i årdning varma baguetter, skagenröra, keso och advokado. och också passionsfrukos och vattenmelon 🙂 Sjukt gott va de. hemma är man van att länga i ig flera mackor utan problem, men magsäcken är inte lika stor här så man klarar typ en! tyvär..

Ikväll till middag ska jag göra Chicken ala king! kycklinggryta med chamipinjoner,rödpaprika och grädde. samt lit andra saker! sjukt god smak. 🙂 Nu ska jag kolla en film som jag nyss laddad ner.. puss

gjorde ett roligt test för att se hur mina och killens barn skulle se ut, detta vat resultatet lite skev bild , för bilden på honom hade han keps osv . Men kul att se. 

Baby-of-dam-liten-png-and-liten-jag-png

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats