Nyktert och Förlorad fight | Matilda Forsén

Matilda Forsén

Annons

Nyktert och Förlorad fight

Tro det eller ej, men jag har varit nykter 4 av 5 dagar 🙂 Igår tog jag faktist en whiskey soda & 2 shots nära stängning för att jag skulle kunna somna. dom andra dagarna har jag kommit hem spiknykter och legaat vaken till 11 på morgonen för att jag är van att somna full.. Och då har jag alltså sovit hela dagen tills jg börjar för jag varit trött. och sedan varit nytker igen och samma visa. Och vill faktist inte sova bort hela dagen så igår tog jag en drink och några shots och kunde somna när jag kom hem! så idag har jag varit uppe vid 11 och fick besök av min killes vänn Daeng och hans son Jim. jätte mysigt jag och Jim har pysslat med massa saker och åkt och köpt glass och umgåts.. Hälsat på grannens nya söta bebis och dansat..

Jag lagade också värdens godaste thairätt och bjöd på . Men nu var de dx att åka hem och jag tänkte då passa på att skriva av mig lite. har också tagit bilder från killens fight.. Och den gick sådär, min kille har alltså inte tränat på ett år han har bara tränat andra, men han har alltid vunnit sina fighter endå, när han har bott med mig senaste tid så har jag typ matat honom, jag är van vid att om man tränar och har sig så ska man äta minst 3 gånger om dagen och också borde han få i sig socker för jag tycker han är muskulös med smal, de tycker varken han eller någon annan innom muaythai branchen, så vi kommer till stadium och Nicco kollar kontigt och säger till mig hurru du Matilda har inte Dam gått upp i vikt? Jag säger neej inte vad jag vet , då säger nicco jooooo matilda har har minst gått om 5 Kg, haha! och då berättar jag att ja han äter choklad varje kväll och morgon plus dricker en liter iste per dag.. Och j då berättade dam att han gått upp 5 kg haha.. Men de gör väl inget säger jag, Joo säger nicco de kommer du märka nu när han ska fightas.. Då dam säger till mig att om han inte vinner inom 3 ronder så kommer han förlora för att han inte har Energien att hålla ut i 5 ronder, så rond 1,2,3 går och dam får inte ett enda slag på sig typ, och han får in några sparkar.. Sedan börjar jag bli nervös så nicco siter uppe från där han pratar i micken och kollar på mig och säger han har förlorat nu. Då går han ut i rond 4 och håller inte ens händerna uppe och skyddar ansiktet han är så trött så han skulle kunna svimma, och jag som är elak tycker ju det är jätte kul haha, så jag sitter och skrattae samtidigt som jag är lite rädd då jag tänker att den andra killen vinner på att slå ner han. Men de gick 5 ronder och den andra killen fick in sina sparkar på rond 5 så han vad på poäng. Så nu är de slut på iste och choklad, och dam vill ha en match med killen igen, så kanske nästa månad

 

NU ska jag följa med honom til gymmet för dom har tagit upp en marknad där som är super billigt, alla väskor 200 bth dom är 50 kr, och alla jeansshorts 80 bth som är 20 kr, så igår köpte jag 4 jeansshorts för 300 bth och en väska plus två tröjor.. Så Malin och emelie vart genast sugna så måte plocka upp dom nu också. Ska införskaffa mig lite underkläder idag tänkte jag 🙂 

 

SAM_0223

SAM_0207

En annan tränares son och så lilla Jim till höger, dom va me upp och hjäpte till i pauserna .<3

SAM_0209

SAM_0206

SAM_0213

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats