Då va man här igen. | Matilda Forsén

Matilda Forsén

Annons

Då va man här igen.

Tinetts tatuering vart jätte fin igår! Nu måste jag göra på ryggen, Hittade en jätte fin tatuering igår som jag gillade, måste ta reda på vad den står för bara! Varit uppe halv 11 väckte emelie och gick ner till stranden vid 11. Men gick vd halv 1 va rätt målnigt faktist skönt, men kunde inte sluta tänka på tatueringen och så ska emelie kolla motiv till sitt lår hon ska göra.. Andie tatueraren svensk, ska rita upp något åt henne 🙂 

Efter den här säsongen kommer man väl vara hel tatuerad 😛 

Nu äter jag en chees brjare och dricker kaffe i morgon ska jag köpa shakes av simon som öppnat nytt muay thai gym, och så ska han skriva upp en kost vana till mig vad jag ska äta och hur mkt. sedan kanske ag kommer börja träna på hans gym, men inte thaiboxning 🙂 inte riktigt min grej , hehe! Eller igentligen är de kanske de , men känner mig så fånig… 

Här är bilden på den tatueringen jag vill ha. ni får väl se sen om de vart en sån på ryggen min 🙂 pusspuss

tattoo-designs-for-women-1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! 🙂 Du som är i Phuket, skulle du kunna tipsa om några bra och billiga ställen man skulle kunna bo på om man vill resa dit i typ 2 veckor eller något? Vill gärna veta, tänkte att om man bokar flyget skillt så är det lite svårt att veta vilka ställen som är bra och så och var de finns osv.. 🙂 Tack på förhand! 🙂

Annons
stats